Slide background

PARTNERË

NË REALIZIMIN E PROJEKTIT TUAJ

  
KUSH JEMI NE ?

KUSH JEMI NE ?

Eurondërtim 2000 u krijua në vitin 1994 nga Z. Qani Saraçi, i cili e drejton këtë shoqëri edhe sot me të njëjtin pasion si në ditën e parë.

Ne jemi një shoqëri ndërtimi me seli në Tiranë që operon në të gjithë territorin e Republikës së Shqiperisë. Jemi një grup i larmishëm me mbi 40 kolegë nga e gjithë Shqipëria që ushtrojnë profesione të ndryshme brenda organizimit të firmës.

Ajo që na dallon ne nga të tjerët, është se ne jemi një familje e madhe me deshirë dhe vullnet për të bërë ndryshime afatgjata në çdo projekt që marrim përsipër.

ÇFARË BËJMË ?

ÇFARË BËJMË ?

Eurondërtim 2000 merret me ndërtime nga më të ndryshmet.

Gama e shërbimeve që ofrojmë dhe eksperiencës që kemi mbledhur në mbi 25 vite fillon nga punimet e thjeshta të rrugëve, kanalizimeve apo rikonstruksioneve të ndërtesave të vogla deri në ndërtime të rrugëve kryesore, rrjete kanalizimesh apo energjitike për fshatra dhe qytete, ndërtime dhe rindërtime të objekteve më të rëndësishme shtetërore, ura apo ndërtime të veçanta si vepra arti e të tjerë.

Ne e shohim veten jo vetëm si ndërtues, por edhe si shoqërues dhe keshillues në projekte. Ne jemi të bindur se partneriteti midis palëve në një projekt i hap rrugën zhvilllimit, përmirësimit dhe arritjes së më të mirës në çdo fushë.

Eurondertim 2000

VITE EKSPERIENCË
PROFESIONISTË
PUNË TË PËRFUNDUARA
PARTNERË

ÇFARË OFROJMË ?

Zbatim i projektit sipas dëshirave tuaja

Nëse ju keni nje plan, ne mund ta zbatojmë. Ne jemi ekspertë në fushën e zbatimit në ndërtim. Me skuadren tonë me inxhiniere dhe mjeshtra të shumë degëve ne mund të realizojmë çdo projekt sipas planeve tuaja.

Proof-Tec: Teknologji Hidroizolimi gjermane

Hidroizolimi është problemi më i madh që i shfaqet jetëgjatësisë së cdo objekti: rrugë, shtëpi, themel etj.
Me materialet dhe teknologjitë më të reja të firmës gjermane Proof-tec, ne jo vetëm mund të ndërtojme me hidroizolime të sigurta për jetëgjatësine e objektit tuaj, por madje mund të riparojmë çdo problem hidroizolimi.

Projektim në bashkëpunim me studiot më të njohura dhe më të afta në treg

Dëshironi ndihmë me projektimin e idesë tuaj ? Ne kemi partnerët e duhur për çdo ide tuajën.
Mos humbisni kohë duke kërkuar projektuesin e duhur, por na kontaktoni ne !

Konsulencë dhe mbështetje në projektet tuaja

Ju keni vetëm nje ide, dhe doni ta zhvilloni atë? Në çdo fazë të një projekti ne mund t'ju ofrojmë gjithë mbështetjen tonë profesionale.

 

 

 • Clogo Partner 05
 • Clogo Partner 01
 • Clogo Partner 02
 • Clogo Partner 06
 • Clogo Partner 04
 • Clogo Partner 07
 • Clogo Partner 10
 • Clogo Partner 11
 • Clogo Partner 03
 • Clogo Partner 09
 • Clogo Partner 12
 • Partner Oshe

Rr. Kavajes, Pallati 114, Shk. 1, Ap. 2, Tirana, 1001, Albania. |   +355 4 452 1511   |  +355 69 54 03 097  |  info@eurondertim2000.com