PROJEKTIME

Projektimi është ndoshta një ndër fazat më të rëndësishme të realizimit të një projekti.

Me partnerët tanë shumëvjeçarë ne marrim përsipër t'ju realizojmë një projekt të plotë sipas kërkesave dhe ideve tuaja.

 

Kontakto Tani

Rr. Kavajes, Pallati 114, Shk. 1, Ap. 2, Tirana, 1001, Albania. |   +355 4 452 1511   |  +355 69 54 03 097  |  info@eurondertim2000.com