KONSULENCË

Ne marrim një ide dhe e kthejmë në realitet duke dëgjuar zërin e brendshëm të klientëve tanë. Në çdo fazë të projektit tuaj, për të marrë maksimumin e mundshëm kërkoni mendimin tonë si profesionalistë të fushës që të investoni në pronën tuaj me efikasitet dhe qëndrueshmëri. 

  • Doni të ndërtoni një shtëpi apo të rregulloni atë që keni ?
  • Keni nevojë për më shumë ambjente kuptimplota në një sipërfaqe fikse ?
  • Doni të krijoni apo rregulloni ambjente pune apo magazina ?

Ne do të jemi mbështetësit tuaj në çdo hap, duke ju ofruar me sinqeritet dhe partneritet atë që po kërkoni.

 

Kontakto Tani

Rr. Kavajes, Pallati 114, Shk. 1, Ap. 2, Tirana, 1001, Albania. |   +355 4 452 1511   |  +355 69 54 03 097  |  info@eurondertim2000.com