Ne kemi aktualisht të hapura vendet e mëposhtme të punës.

Nëse ju po kërkoni një nga këto pozicione si dhe keni dëshirë të madhe të mësoni, të rriteni profesionalisht dhe të punoni në një skuadër dinamike jeni të lutur të na dërgoni aplikimin tuaj përmes butonit. 


POR… ne kemi një vend të hapur gjithmonë për njerëz të dedikuar, me dëshirë dhe vullnet të fortë për të punuar dhe për të ndryshuar pamjen e botës ku jetojmë. Edhe nëse nuk ju përshtatet një nga pozicionet e mëposhtme por doni të sillni dhe provoni njohuritë tuaja tek ne, ne e mirëpresim aplikim tuaj të lirë me shumë dëshirë. 

 

Vëndet e lira të punës
Vendndodhja
Afati i kontratës
Specialist/e Prokurimesh
Tiranë, Shqipëri
pa afat

Inxhinier/e Ndërtimi
Tiranë, Shqipëri
pa afat

Manovrator
Tiranë, Shqipëri
pa afat

Financiere
Tiranë, Shqipëri
pa afat

Rr. Kavajes, Pallati 114, Shk. 1, Ap. 2, Tirana, 1001, Albania. |   +355 4 452 1511   |  +355 69 54 03 097  |  info@eurondertim2000.com