RIPARIME DHE RIKONSTRUKSIONE

 

Si ndërtues ne kemi ringritur objekte me dëmtime apo probleme nga më të ndryshmet. Potenciali i një godine të vjetër mund të fitojë një kuptim të ri kur i rikthehet funksionaliteti dhe rindërtimi në një gjendje bashkëkohore i rrit jetëgjatësinë shtëpise, zyrës, apo fabrikës suaj.

Bashkëpunimi i ngushtë midis projektuesve, këshilluesve dhe zbatuesit cliron këto pika dhe rrit efikasitetin.

 

 


  Projekte

Rikonstruksion Godine Institucionale Tirane

Rikonstruksion dhe Ndertim i Fasades ne Shkollen e Baletit Tirane

Rikonstruksion i Inspektoriatit Qendror Teknik Tirane

Rikonstruksion i Drejtorise se Policise Qarku Durres

Rikonstruksion i Drejtorise se Pergjithshme te Tatimeve

Rikonstruksion i Godines se Autoritetit Portual Durres

Rikonstruksion Urgjenca Pediatrike e Spitalit te Femijeve

Rr. Kavajes, Pallati 114, Shk. 1, Ap. 2, Tirana, 1001, Albania. |   +355 4 452 1511   |  +355 69 54 03 097  |  info@eurondertim2000.com