PUNIME RRUGORE DHE NËNRRUGORE

 

Eurondërtim 2000 ofron të gjithë spektrin e punimeve në fushën e ndërtimit të rrugëve, shesheve, punimeve nënrrugore dhe urave.
Për bashkitë, komunat apo kliente privatë ne krijojme zgjidhje të përshtatshme për çdo projekt të ndërtimit të rrugëve dhe zbatojmë me siguri riparimin dhe rinovimin e zonave të trafikut. Për të garantuar cilësi të lartë, siguri të buxhetit dhe respektimin e datave të dorëzimit në ndërtimin e rrugëve dhe punimeve nenrrugore si rrjete kanalizimesh, rrjete furnizimi apo shkarkimi ne ofrojmë zgjidhje të lira dhe të shpejta ne saje te pajisjeve bashkekohore dhe gatishmerise se inxhiniereve tane.

Shumë klientë publik dhe privat kanë pasur këtë përvojë me ne si partnerë - dhe për këtë arsye janë gjithmonë të lumtur të na afrohen me shqetësimet dhe projektet e tyre.

 


  Projekte

Rikonstruksion i bulevardit kryesor Dyrrah

Rikualifikim i bllokut urban Vëllezërit Manastirli

Rivitalizim i rrugës Pavarësia, Durrës (Korsia e Bicikletave)

Rikonstruksion i shëtitores Taulantia, Durrës

Rr. Kavajes, Pallati 114, Shk. 1, Ap. 2, Tirana, 1001, Albania. |   +355 4 452 1511   |  +355 69 54 03 097  |  info@eurondertim2000.com