GODINA TË VEÇANTA DHE INDUSTRIALE

Ndërtesat e veçanta, veprat e artit, urat apo godinat industriale sjellin një shkallë vështirësie tjetër për të gjithë pjesëmarrësit e nje projekti. Me eksperiencën shumëvjeçare të skuadrës sonë ne ndërtojme projekte me kërkesa dhe standarde shumë të larta. Në këto objekte ne arrijmë të kombinojmë dorëzimin në kohë me cilësinë e punimeve dhe ruajtjen e kufijve buxhetor.

 


  Projekte

Ndertim i Mbikalimit Hekurudhor Golem

Ndertim i Regjimentit Bregdetar Bishtpalle

Ndertim Godine Polifunksionale 4 kat, Marikaj

Rr. Kavajes, Pallati 114, Shk. 1, Ap. 2, Tirana, 1001, Albania. |   +355 4 452 1511   |  +355 69 54 03 097  |  info@eurondertim2000.com