ZBATIM PROJEKTI

Me eksperiencën tonë të thelluar në fushën e zbatimin mund të realizojme projekte të shumëllojshme ku ju të perfitoni nga KNOW-HOW ynë për të marrë në dorëzim objektin tuaj në kohë dhe cilësi rekord.

Nëse ju keni një projekt në duar, dorëzojeni atë në zyrat tona për ta parë atë të realizuar dhe përfunduar me sukses.

 

Kontakto Tani

Rr. Kavajes, Pallati 114, Shk. 1, Ap. 2, Tirana, 1001, Albania. |   +355 4 452 1511   |  +355 69 54 03 097  |  info@eurondertim2000.com