TEKNOLOGJI GJERMANE

 

Proof-tec ka mbi katër dekada përvojë në fushën e hidroizolimit të ndërtesave.
Cilësia është pika jonë e referimit dhe qëndron për ne gjithmonë në plan të parë.
Prodhimi dhe zhvillimi i materialeve ndodh vetëm në laboratorin tonë gjerman, për të siguruar klientët tanë ndërkombëtarë për cilësinë që ne ofrojmë.

Cilësia dhe karakteristikat e produkteve testohen vazhdimisht në laboratorë testimi të pavarur në Gjermani.
Me distributor të vetëm në Shqipëri dhe në rajon (Greqi, Maqedoni, Mal i Zi) shoqërinë e ndërtimit Eurondërtim 2000 me përvojë mbi 20 vjeçare në fushën e ndërtimit, ne mund të sjellim cilësinë gjermane në tregun shqiptar.

 


Profesionalitet në:

 • Injektime të çarash
 • Izolime godinash
 • Izolime toke dhe themelesh
 • Vulosje bashkimesh dhe fugash
 • Izolime nga ana e jashtme dhe e brendshme
 • Riparime betoni, barriera horizontale për mure të lagësht
 • Hidrofobim sipërfaqesh
 • Izolim detajesh
 • Izolime speciale

 

Gama e produkteve tona përfshin:

 • Rezinë dhe xhele injektimi
 • Tuba injektimi
 • Gomë vetëfryrëse dhe shirit bashkimi vetëfryrës
 • Mbyllës bashkimesh dhe shirita bashkimesh
 • Sealing slurries /reactive slurries
 • Llaç ngjitës /vulosës
 • Llaç për riparime të plota betoni
 • Krem injektimi / Lëng injektimi
 • Element përzierje llaçi / Element përzierje betoni
 • Prajmer / Adeziv special
 • Shtresa bitumi
 • Suva riparimi
 • Membrana të lëngshme
 • Membrana të lidhura plotësisht / Membrana mbyllëse
 • Shtresë hidrofobike për fasada
 • Makineri / Pajisje / Vegla / Pastrues

 

 

Kontakto Tani

Rr. Kavajes, Pallati 114, Shk. 1, Ap. 2, Tirana, 1001, Albania. |   +355 4 452 1511   |  +355 69 54 03 097  |  info@eurondertim2000.com